Poesia i punt de creu

Aquest és el meu racó més personal.

fa uns pocs anys que m'he aficionat al joc de l'Scrabble i acostumo a jugar-hi un parell de tardes a la setmana. I és que sempre m'ha agradat combinar les lletres per formar paraules. I adjuntar les paraules per fer-ne frases, o versos, i amb uns quants d'aquests versos composar una poesia... Està clar que l'Scrabble i la literatura no estan tan lluny l'un de l'altre.

Marisa Cardenal

de ben joveneta que he anat recopilant una petita col·lecció de poesies, totes escrites per mi, i ara m'he decidit a donar-les a conéixer a través d'aquesta web, així com també a través del programa de Mataró Ràdio "Poesia en viu", amb el que col·laboro de tant en tant.

una altra cosa que hi trobareu en aquest espai és una representació de les meves obres en punt de creu. Vaig començar deu fer mès de vint anys amb petites labors, que he anat complicant de mica en mica i ara, crec, tinc una colla de quadres fets amb aquesta técnica, que m'agradaria compartir i ensenyar.

i ja ho sabeu, m'agradaria molt llegir els vostres comentaris referits a qualsevol d'aquests temes. Abaix hi trobareu els enllaços per enviarme un email. Gràcies a tots els qui em llegiu.

Marisa Cardenal Marisa CardenalMarisa CardenalMarisa CardenalMarisa CardenalMarisa CardenalMarisa Cardenal