Atenció!

DESCOBREIX LA CANÇÓ DEL DIA!

ENLLAÇOS INTERESSANTS

Jorde Turullbotó Colònies Jordi Turull: pàgina web de l'entitat Colònies Jordi Turull de l’Escola Pia de Catalunya, dedicada a l’educació en temps de lleure, amb tota la informació sobre les colònies d'estiu. Hi trobaràs links a la Casa de Pineta, i a la Rectoria de Claverol.

adharabotó Adhara: escola d'educadors en el lleure. Hi trobaràs informació sobre cursos de monitors i directors de colònies.

GRUPS D'ESPLAI I ORGANITZACIONS

moutebotó Mou-te en Xarxa: nova pàgina web del Mou-te en Xarxa, un instrument de comunicació per a monitors i membres dels grups de la Escola Pia de Catalunya.

pere tarrésbotó Fundació Pere Tarrés: organització d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Organitza cursets de monitors i directors, entre molts altres.

botó Moviment de Centres d'Esplai Cristians (MCEC): conjunt de centres d’esplai i de les persones que al darrera d’aquests centres fan possible, dia a dia, l’educació en l’esplai a casa nostra.

botó Estris: una pàgina dedicada als monitors de tot arreu, amb un espai de recursos per a tot tipus d'activitats i excursions.

botó Fundació catalana de l'esplai: pàgina de la Fundació Catalana de l'esplai creada per impulsar l'educació en el lleure d'infants, joves i adults. Desenvolupa la seva tasca en tres àrees de treball: àrea d'innovació educativa, àrea social i àrea de tercer sector.

botó Grup d'Esplai l'Erol: grup d'Esplai de l'Escola Pia de Mataró.

botó e-colònies: Les colònies a la xarxa. Informació referent a tot el que té a veure amb el món del lleure i l'educació.


LLETRES I ACORDS DE CANÇONS

botó Acords.net: en aquesta pàgina hi trobaràs un ampli llistat de cançons en català amb els seus acords i podràs enviar-ne més si ho vols.

botó Kumbaworld: pàgina en català on hi trobaràs totes les lletres de cançons d'avui i de sempre per cantar i acompanyar amb instruments.

botó Tocamela: a través de vídeos, professors particulars t'ensenyaran a tocar cançons conegudes explicant-te les notes, ritmes i les diferents parts de cada cançó.

botó Lacuerda: en aquesta pàgina no només hi trobaràs cançons en castellà, sinó també en català, gallec, nahuatl o quechua, entre d'altres.

botó Pianomundo: una comunitat en línia en castellà sobre pianos, música relacionada amb tot tipus d'instruments i partitures per a piano.